Dragi rojaki in rojakinje, zedinjeni in s skupnimi močmi smo dosegli prvo zmago na volitvah za predsednika R. Slovenije

Dragi rojaki in rojakinje,

zedinjeni in s skupnimi močmi smo dosegli prvo zmago na letošnjih volitvah za predsednika Republike Slovenije. Zbrali smo 3457 overjenih podpisov in tako s podporo Gibanja Zedinjena Slovenija kvalificirali mene, kot kandidata za predsednika Republike Slovenije, v predsedniško volilno kampanjo. Ob tej priložnosti se ponovno zahvaljujem vsakemu posebej in vsem skupaj, saj nam brez vas ne bi uspelo.

Predsedniška kampanja bo zelo kratka, saj bo čez tri tedne že prvi krog volitev. Kot vaš kandidat si želim, da vi, slovensko ljudstvo, te volitve vzamete, kot plebiscit oziroma kot ljudsko odločanje o naši prihodnosti. Predsednik Republike Slovenije je namreč edini, ki je izvoljen neposredno od ljudi, in to dejstvo ima največjo težo. Vsekakor sem z vašo podporo pripravljen storiti vse kar je potrebno, da vrnemo ukradeno državo našemu ljudstvu.

Vem, da bodo izdajalci in prevaranti naredili vse, da nam ne bi uspelo, saj se dobro zavedajo, da to zanje pomeni konec in da bodo končno odgovarjali ljudstvu. To vam zagotavljam! Zato vas pozivam, da končno vzamete stvari v svoje roke in da zedinjeni naredimo konec tej tragikomediji.

Postanite del in soustvarjalci pravega resničnostnega šova Resnična resničnost (Facebook skupina) ter skupaj z nami sooblikujte mojo predsedniško volilno kampanjo. Nimamo proračunskega denarja in podpore stricev iz ozadja, kot drugi kandidati in kandidatke. Imamo pa srčnost, odločnost in vas, svobodne ljudi. Sleherni med vami lahko sodeluje v naši volilni kampanji, na družbenih omrežjih, in z aktivističnim delom na terenu, od človeka do človeka, od ust do ust. S tem boste dokazali, da si dejansko želite sprememb v Sloveniji po meri nas, svobodnih ljudi!

Zedinjeni zmoremo vse!

Od zmage do zmage – naprej!

Osti jarej

Vaš kandidat za predsednika Republike Slovenije

Andrej Šiško